Laat je verrassen door de prachtige kleuren en unieke symbolen bij het ‘Starburst’ videoslot. De meest kleurrijke afbeeldingen verschijnen gedurende het spel op de vijf rollen, welke verdeeld zijn over drie rijen. Het is mogelijk om combinaties te behalen op één van de tien winnende lijnen.. Het Starburst videoslot straalt één en al rijkdom uit, wat al een goed teken is voor de echte speler.

Speel deze fruitmachine bij:
€100 welkomstbonus
4.5
€100 Free Spins als welkomstbonus
2.0

Wild symbolen

Zoals je misschien al wist, zijn wildsymbolen speciaal. Deze afbeeldingen kunnen zich aanpassen aan winnende combinaties en de plaats innemen van andere symbolen. Op deze manier is winnen nog makkelijker en leuker geworden. Als de wild op de één of meerdere rollen verschijnt, dan kan je deze maximaal drie keer vastleggen en er verder mee spelen.

Winnende lijnen

Het leuke van de Starburst is dat je van twee kanten kan winnen. Winnende combinaties kan je van links naar rechts behalen, maar ook andersom. Hoeveel je maximaal per spin kan winnen, dat kan je teruglezen op de winsttabel.

Inzetten en winnen

Hoeveel je maximaal per spin kan winnen heb je in eigen hand. Zo kan je met meerdere winlijnen spelen, waardoor je kansen groter worden. Je betaald natuurlijk dan wel meer inzet per ronde, dit kan zeer lucratief uitpakken. Hetzelfde geldt voor je muntwaarde waarmee je gaat spelen.

Om te kunnen spelen op het Starburst videoslot moet je jezelf aanmelden bij één van de vele online casino’s. Dit is kosteloos en vaak wacht er nog een leuke welkomstbonus voor de nieuwe leden.

© Copyright 2023 - Fruit-Machines.nl