Golden Oldie
5.0

Golden Oldie

Golden Oldie is een fruitmachine die zijn naam eer aan doet. Deze eenvoudige kast lijkt op een van de eerste gokkasten uit de geschiedenis van de fruitkasten. Deze simpele fruitmachine heeft 3 keer 4 rollen met verschillende aantallen win lijnen. Er zitten 5 knoppen op, waarvan 4 knoppen staan voor de verschillende soorten inzetten. De laatste knop zit helemaal links en hiermee kun je uitbetalen.

Speel deze fruitmachine bij:
€100 welkomstbonus
4.5
€100 Free Spins als welkomstbonus
2.0

Het werkt eenvoudig

De 4 knoppen met de inzetten, staat simpelweg voor de inzetten die je kunt kiezen. Druk je op de knop ‘start bet 15’, dan ga je voor 15 credits per draai en draai je ook tegelijk met 8 rollen en 16 win lijnen. Bij sommige symbolen heb je in de rechterhoek een jackpot symbool, daar moet je goed op letten. Als je er niet 3 van hebt, dan win je 200 credits. Je kun vanaf het begin gelijk op alles spelen, wil je gelijk voor de hoogste inzet gaan, dan is dat mogelijk. Bouw je het liever op, begin dan met 5 credits per draai en 5 win lijnen. Verder is het een eenvoudig spel zonder poespas.

Jackpot

Deze Golden Oldie is wel gelinkt aan een jackpot waar je ook nog een kans op maakt. Verder is het een spel zonder veel extra’s, wat het eigenlijk ook wel weer leuk maakt. Deze klassieke machine is super leuk om lekker tussendoor te spelen, de winst die je kunt maken bij Golden Oldie is niet gering en hij werkt eenvoudig.

© Copyright 2023 - Fruit-Machines.nl