De Juicy 7 gokkast werd in 2019 uitgebracht door de ontwikkelaar OneTouch. Het was ook gelijk de eerste speelkast van het bedrijf. De Juicy 7 gokkast viel gek genoeg in direct in de smaak, pas een jaar later begon de fruitautomaat aandacht te krijgen. De gokkast kent één feature en dat is een mystery geldprijs. Je kan in het spel ook mooie prijzen winnen met combinaties. Draai jij een scherm vol met diamanten met de maximale inzet, dan krijg je 320.000 euro uitgekeerd. Niet slecht toch?

Speel deze fruitmachine bij:
€100 welkomstbonus
4.5
€100 Free Spins als welkomstbonus
2.0

Uitleg over de Juicy 7 gokkast

De Juicy 7 gokkast kan je wel typeren als een echte fruitkast. Je speelt met drie rollen, drie rijen en zonder ook maar één winlijn. De minimale inzet is 20 cent per spin. Je mag maximaal 400 euro per spin inzetten en dat is best fors. Je hebt 27 manieren om te winnen en dat is alweer een stuk beter dan een enkele winlijn. Je kan maximaal 27 prijzen met één spin winnen, maar dat is best uitzonderlijk. De symbolen op de Juicy 7 gokkast zijn fruitstukken. Denk aan een perzik, een sinaasappel en een peer. Er is ook een rode zeven en die kan je nog hogere prijzen opleveren.

 

Diamanten

De diamanten op de Juicy 7 gokkast kennen geen vaste geldprijs. Je kan door een diamant te draaien een random geldbedrag krijgen. Bij negen diamanten krijg je wel een gegarandeerde prijs die kan oplopen tot maximaal €320.000 euro. Je krijgt dan 800 keer de inzet. Het is verreweg het leukste symbool om te draaien op de Juicy 7 gokkast.

Gratis oefenen

Iedereen kan gratis oefenen op de Juicy 7 gokkast van OneTouch. Je speelt dan niet met echt geld en er zijn dus ook geen echte prijzen te verdienen. Oefenen kan ook op de smartphone of op een tablet. Wil je toch met echt geld spelen dan moet je een account aanmaken in een online casino.

Onze mening over de Juicy 7

De Juicy 7 gokkast is een typische fruitmachine met moderne elementen. Gelukkig is het uitkeringspercentage nog best hoog, namelijk meer dan 96 procent. Verder is het grote voordeel dat je met de diamanten grote winsten kan halen en dat het elke keer weer een verrassing is wat je wint met een diamant.

© Copyright 2023 - Fruit-Machines.nl