Gokverslaving

Voorkom een Gokverslaving!

Op fruit-machines.nl voorzien wij u graag van een overzicht van casinosites waar u online een gokje kunt wagen. Echter brengt online gokken een zekere verantwoordelijkheid met zich mee. U dient verantwoordelijkheid naar uzelf af te leggen. Speel online gokkasten alleen voor vermaak en niet om rijk mee te worden! Stop op tijd met spelen!

Verantwoord gokken en het voorkomen van een gokverslaving

Verantwoord gokken betekent dat u continu in staat bent uw gokgedrag onder controle te houden. Het voorkomen van een gokverslaving is beter dan het genezen ervan.  Houdt u daarom aan deze richtlijnen tijdens het gokken.

  1.  Stel een verlies-limiet in voordat u begint met online gokken en houdt u hieraan.
  2. Verlies je tijdens het spelen, zie dit dan als de uitgaven voor een paar uur vermaak en zie je winsten als een leuke bonus.
  3. Probeer niet om verloren geld terug te winnen.
  4. Stop je gewonnen geld niet gelijk terug in online gokkasten, maar neem je gezin mee uit eten, of geef het gewonnen bedrag uit aan iets anders waar je plezier aan beleefd.
  5. Leen nooit geld van vrienden, familie of andere mensen om te kunnen gokken.
  6. Neem af en toe een pauze tussen het spelen door.
  7. Speel niet wanneer je depressief of gestrest bent. Speel niet iedere dag online gokkasten, houdt een balans tussen gokken en andere, sociale, activiteiten.
  8. Speel nooit met geld dat je niet kan missen

Gokverslaving bij het spelen van een fruitautomaat

Hulp zoeken bij een gokverslaving

Denk je gokverslaafd te zijn aan online gokkasten spelen? Neem dan contact op met een van onderstaande instanties, of maak een afspraak met uw huisarts.

Jellinek

Jellinek is gespecialiseerd op het gebied van gokverslaving. Via deze website kunt u uw gokgedrag testen met de goktest. De test stelt u twaalf vragen die met slechts 2 minuten zijn beantwoord. De test laat een score zien en aan de hand van de score wordt bepaald of u een risico loopt.

Klik hier om naar de goktest te gaan.

Wees niet bang om hulp te vragen bij verslavend gedrag!

© Copyright 2023 - Fruit-Machines.nl