Reactoonz
5.0

Reactoonz

De Reactoonz is een knettergekke gokkast van de ontwikkelaar Play ’n Go. Enkele jaren voor de release van deze game kwam de Energoonz speelautomaat uit en bleek ook al een groot succes. Het kleurrijke spel is eigenlijk een groot feestje voor elke casinospeler, er zal van alles gebeuren in een hele korte tijd. Verveling, dat zal echt nooit voorkomen op de Reactoonz gokkast. Er kunnen veel features worden geactiveerd en dankzij het unieke mechanisme van het spel kunnen er bizarre kettingreacties ontstaan die veel geld zullen opleveren. Dit is dan ook typisch zo’n spel dat je eerst echt even gratis moeten oefenen.

Speel deze fruitmachine bij:
€100 welkomstbonus
4.5
€100 Free Spins als welkomstbonus
2.0

Uitleg over de Reactoonz gokkast

Het Reactoonz video slot kent een uniek mechanisme met een matrix van zeven bij zeven symbolen. In totaal verschijnen er bij elke draai 49 symbolen op de rollen. De meeste symbolen zijn doldwaze ruimtewezentjes, maar er kunnen ook enkele Wild symbolen op de speelrollen verschijnen. Er zijn geen winlijnen, want er zal gespeeld worden met het Cluster Pays mechanisme. Bij elke winnende combinatie worden de symbolen weggehaald en komen er nieuwe symbolen voor in de plaats. Hierdoor kan er een kettingreactie ontstaan aan winstbedragen. De minimale inzet is twintig cent en de maximale is honderd euro. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op ruim 96,5%.

Wild symbolen

Wild symbolen kunnen andere symbolen vervangen, maar dat wist jij waarschijnlijk allang. Echter kan jij op de Reactoonz gokkast twee extra Wild symbolen op de rollen krijgen. Bij elke spin zal er één symbool oplichten. Draai jij een winnende combinatie met die afbeelding, dan komen er twee extra Wild symbolen op de speelrollen.

Gargantoon

Het witte monster zal meteen opvallen, want dit wezen heeft niet twee maar drie ogen. Hij lijkt misschien eng, maar eigenlijk is het jouw partner op het video slot. Bij het monster staat namelijk een meter, die kan jij vullen door winnende combinaties te draaien. Als de meter vol is zal het monster in actie komen en één van de vier boosters activeren. Je kan bijvoorbeeld zes extra Wild symbolen krijgen, maar ook twee rijen vol met Wild symbolen en booster die alle lage symbolen zal omwisselen voor premium symbolen.

5 volle meters

Maar er is niet één meter, er zijn zelfs vijf meters. Lukt het je om alle vijf de meters te vullen, dan zal het witte monster met de naam Gargantoon pas echt zijn best gaan doen. Bijna je hele scherm zal worden gevuld met Wild symbolen, zelfs in Stacked vorm. Je zal altijd een bizar hoge uitbetaling krijgen als deze feature geactiveerd zal worden.

© Copyright 2023 - Fruit-Machines.nl