Een feestje op jouw computerscherm, dat kan je verwachten als je zal gaan meespelen op de Party Time fruitmachine van ontwikkelaar Amatic. Dit vrolijke video slot draait om een leuke verjaardag. Er is aan alles gedacht, de muziek, slingers, champagne en ballonnen komen allemaal voorbij op de rollen. Dankzij de bonusfeatures kan jij er ook een feestje van maken, want de mogelijke geldprijzen zijn echt heel erg aangenaam. Eerst gratis oefenen is mogelijk, net zoals het direct meespelen met echt geld.

Speel deze fruitmachine bij:
€100 welkomstbonus
4.5
€100 Free Spins als welkomstbonus
2.0

Uitleg over de Party Time gokkast

De Party Time gokkast beschikt over vijf rollen en drie rijen. Alle symbolen zijn speciaal gericht op het verjaardagsfeestje. Er zijn geen winlijnen, want er zal gespeeld worden met een All Ways Win mechanisme. Bij elke winnende combinatie krijg je een vermenigvuldiger, deze zal stijgen bij elke opeenvolgende winst. Minimaal moet er tien cent worden ingezet en de maximale staat op tien euro per draai. Het uitkeringspercentage is hoog en de variantie is gemiddeld.

Symbolen op de Party Time

De symbolen zorgen voor een leuke feestsfeer, maar ook de prijzen die ermee gewonnen kunnen worden zorgen voor een glimlach. Vijf keer het symbool van de champagne op de rollen en jij mag vijfhonderd keer de inzet bijschrijven. De taarten kunnen goed zijn voor honderd keer de inzet en de oranje 7’s leveren maximaal twintig keer de inzet op. De overige symbolen leveren maximaal tien keer de inzet op.

Gamble Functie

De Gamble Functie kan elke winst zomaar dubbelen, simpelweg door een kort spel te spelen. Kies de kleur van een kaart (rood of zwart) en bekijk of je het juist hebt. Je kan er ook voor kiezen om de kaartsoort te voorspellen (ruiten, harten, klaveren, schoppen) in de hoop dat je vier keer de winst op jouw saldo krijgt bijgeschreven.

Gratis spins winnen

Het symbool met de tekst ‘Party Time’ is best winstgevend en kan vijftien gratis spins opleveren. Je moet minimaal drie keer het symbool op de speelrollen zien te krijgen. Daarnaast krijg je ook nog een geldprijs voor de combinatie met de Party Time symbolen, deze kan oplopen tot vijftig keer de inzet.

© Copyright 2023 - Fruit-Machines.nl