Speeltegoed

Alhoewel de verschillende aanbieders hun eigen systeem in tegoeden hebben, werken ze volgens het zelfde principe. De één zet 10 speeltegoed tegen over € 1,- euro. D ander 100 speeltegoed tegen  € 1,- euro. Het enige wat er veranderd zijn de waardes per aanbieder.

Gratis Speeltegoed

Dit is het gratis tegoed dat beschikbaar worden gesteld bij het starten van een gokkast in de gratis modus. De gratis speeltegoed in de gratis modus worden vaak gebruikt om de spellen uit te kunnen testen voor er écht geldt wordt gestort. Deze vorm van zo’n tegoed zijn niet oneindig, wanneer deze verspeelt zijn zullen de meeste aanbieders geen gratis speelgeld meer verstrekken. Het verschilt vaak per aanbieder. Fruits4Real biedt het bijvoorbeeld in de vorm van €5 gratis wanneer je je voor het eerst aanmeldt.

Gratis speelgeld bij fruitautomaten

Gratis speeltegoed op en u wilt toch gratis door blijven spelen? Daar is een trucje voor… verander simpelweg eventjes van aanbieder!

LET OP: Bij het gratis spel, worden geen winsten uitgekeerd!

Betaald tegoed

Het betaalde speeltegoed worden binnen de gokkast beschikbaar gesteld na dat er een betaling heeft plaats gevonden. De algemene waarde in speeltegoed zal gelijk staan aan de waarde in euro’s. (bijv. één telefoontje van € 1,40 zal worden geconverteerd naar € 1,40 speeltegoed.) 

Speeltegoed Kopen

Het kopen van speeltegoed gaat via de desbetreffende spel-aanbieder binnen de gokkast zelf. Binnen het spel kan er in het menu altijd een optie ‘betaald spelen’ te vinden zijn, als hier op geklikt wordt zal er een scherm naar voren komen met de verschillende betaal opties. Zo kunt u voor een laag bedrag kiezen, maar ook direct over gaan tot het serieuze werk voor úúúren spanning en speel plezier!

Uitbetalen

De uitbetaling van de gewonnen gelden zal worden voorzien door de aanbieder van de gokkast. Het hele betalingsproces is geautomatiseerd, en zorgvuldig beveiligd met een 256bits SSL encryptie waarbij je er verzekerd van kan zijn dat de winsten veilig binnen elke dagen op de gekozen rekening zijn bijgeboekt.

LET OP: Uitbetalingen van winsten is bij de meeste casino’s pas boven de € 10,-