De Lucky Vegas gokkast van Pariplay kan jij nu spelen in het online casino. De Amerikaanse gokstad staat in de schijnwerpers op het online slot. Je merkt er alleen schrikbarend weinig van. Het spel is best simpel en qua vormgeving kon het wel wat beter. Toch is het spel interessant omdat je hoge prijzen kan winnen met het bonusspel. De Wheel of Fortune biedt je de kans om een prijs van 1000 keer de inzet te winnen. Je kan proberen om het bonusspel vrij te spelen of je kan direct een toegangsbewijs kopen voor 40 keer de inzet. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96% op de Lucky Vegas gokkast.

Speel deze fruitmachine bij:
€100 welkomstbonus
4.0
150 Free Spins
4.0
€100 Free Spins als welkomstbonus
5.0

Hoe werkt de Lucky Vegas gokkast?

De Lucky Vegas gokkast is ideaal voor spelers met een laag budget of juist een heel hoog budget. Je kan 0,10 euro inzetten per spin of maximaal 200 euro per spin. De inzet moet je wel zelf even wijzigen, maar dat is eenvoudig. De fruitsymbolen op het spel leveren slechts kleine prijsjes op, bijvoorbeeld de kersen en de druiven. De hoge prijzen kan je winnen met de retro symbolen zoals de rode zevens of een gouden bellen. De diamant komt ook voorbij en fungeert als Wild. De diamant kan andere symbolen vervangen en zelf ook een enorme prijs uitbetalen. Als je een prijs hebt gewonnen dan kan je deze proberen te verdubbelen met het simpele gokspelletje.

Bonusspel

Het bonusspel op de Lucky Vegas gokkast kan je vrijspelen door drie bonus-symbolen te draaien. Dit kan soms wel even duren of helemaal niet gebeuren. Als je geen zin hebt om in onzekerheid te wachten dan kan je de bonus ook kopen. Je moet 40 keer de inzet betalen en dan mag je een draai geven aan het Wheel of Fortune. Er zijn vijf levels en die moet je proberen te overleven door correct te draaien. In iedere ronde kan je een mooie prijs winnen. Je wint minimaal vijf en maximaal 1000 keer de inzet.

Wat vinden wij van de Lucky Vegas gokkast?

De Lucky Vegas gokkast valt eigenlijk niet zo op, dat komt omdat het spel net wat te simpel is. Als jij een voorstander bent van bonusspellen die je kan vrijkopen dan is het wel een geschikt spel. De hoofdprijs van 1000 keer de inzet is dan ook best aantrekkelijk.

© Copyright 2023 - Fruit-Machines.nl