De Diamond Blitz fruitautomaat werd door Red Tiger Gaming uitgebracht in april 2020. De fruitmachine heeft veel ouderwetse symbolen op de rollen, maar ook moderne features. Zodra je in de Blitz modus terechtkomt dan kan je mooie prijzen winnen op de Diamond Blitz fruitautomaat. Spelers krijgen zelfs de kans om een progressieve jackpot te winnen op de game van Red Tiger Gaming.

Speel deze fruitmachine bij:
€100 Free Spins als welkomstbonus
5.0
Tijdelijk €150 welkomstbonus
4.5

Hoe werkt de Diamond Blitz fruitmachine?

Iedereen speelt op de Diamond Blitz fruitmachine met vijf speelrollen en vier rijen aan symbolen. Je moet minimaal tien cent inzetten en maximaal 500 euro per spin. Het uitbetalingspercentage lijkt met 95,92% nog best hoog, maar helaas gaat een deel daarvan naar de jackpot. Uiteindelijk is het uitbetalingspercentage in het reguliere spel een stukje lager. De symbolen zijn diamanten, zevens en klokken. Je hebt ook fruitsymbolen, maar in mindere mate. De diamanten vervangen andere symbolen, want dat zijn de Wild symbolen. De Wilds zijn Sticky en blijven langer dan een spin op je scherm staan. Je kan met vijf Wilds een prijs van 40 keer de inzet winnen. De premium symbolen betalen maximaal 28 keer de inzet uit.

Blitz Modus

Het leukste onderdeel op de Diamond Blitz fruitautomaat is de Blitz Modus. Je krijgt vijf spins cadeau met Wild symbolen op de onderste rij. Iedere extra Wild die je draait kan je geld opleveren. Je hebt maar een klein beetje geluk nodig om tijdens de modus een prijs van 80 keer de inzet te winnen. De Blitz Modus kan lekker aantikken als je met een wat hogere inzet speelt.

Eindoordeel

De Diamond Blitz fruitmachine beschikt over een eenvoudige gameplay. Het is fijn dat er nog wat features in het spel zijn verwerkt, maar toch lijkt er steeds iets te missen. Je kan mooie prijzen winnen, vooral als jij de progressieve jackpot wint.

Nieuw! Nederlands Casino!

© Copyright 2022 - Fruit-Machines.nl