Bonus kopen op online gokkasten

Online gokkasten hebben een verslavende werking. Dit komt door de geluiden, de lichtjes en de mogelijke hoge prijzen. Je hebt nu ook bonusspelletjes op de meeste slots. De spelletjes kan je alleen bereiken als je drie bepaalde bonussymbolen draait en dat kan tijd kosten. Niet iedereen is even geduldig en kiest ervoor om de bonus gewoon lekker snel te kopen. Dit kan tegenwoordig, maar is wel duur. Geen gezeur met vrijspelen, maar wel een hele hoge extra inzet. Soms is dit het risico niet waard en de andere keer wel. Hoe weet je dit nu en bij welke spellen is het mogelijk om een bonus vrij te kopen?

Hoe werkt een bonus kopen op een gokkast?

Een bonus kopen is simpel en heel duur. De functie is niet op alle gokkasten beschikbaar, dus doe wel even goed onderzoek. Een leuk spel met de functie is de Extra Chili gokkast van Big Time Gaming. Je kan met 50 cent per spin spelen en proberen de bonus vrij te spelen. Je moet daar drie bonussymbolen voor draaien. Je kan de bonus ook vrijkopen door 50 keer de inzet te betalen. Dat is dan één inzet van 25 euro. Je mag dan 16 gratis spins gebruiken, waar je eigenlijk gewoon voor hebt betaald. In het bonusspel kan je hogere geldprijzen winnen dan in het normale spel op de gokkast.

Wat kost het vrijkopen van een bonus?

Het vrijkopen van een bonus kost je geld. Hoeveel geld het kost hangt van veel af. Je moet minimaal 30 keer de inzet betalen voor de bonus, sommige gokkasten vragen zelfs 100 keer de inzet. Het is ook maar net met welke inzet je speelt. Speel je met 1 cent dan kost het niet zo gek veel, maar speel met 10 euro per spin dan is het wel al gelijk een stuk duurder. Je moet zelf het risico afwegen en alleen spelen met geld dat je kan missen.

Nieuw! Nederlands Casino!

© Copyright 2022 - Fruit-Machines.nl