Het spelen van de fruitatomaten van Slotplaza is super leuk omdat ze zo makkelijk en overzichtelijk zijn. Om de eenvoud te benadrukken, zijn de gokkasten voorzien van verscheidenen betaal opties. Waarbij de vertrouwde iDeal, Paysafe kaart én betalen per telefoon of SMS zijn niet uitgesloten. De gokkasten beschikken over een speciale close-up view om de gebruikers interface een nieuw jasje te geven als men de vormgeving van de gokkasten niet kan waarderen.

Weet je genoeg en wil je direct spelen, klik dan op één van de plaatjes hieronder en begin meteen!

Gokkasten

Wij raden u aan alvorent u geld stort eerst een gokkast uit te proberen in de free-play optie. Zo leert u de gokkast eerst kennen en voorkomt u onnodig geld te verspillen als blijkt dat u de gokkast niet bevalt. Probeer dan een andere gokkast tot u diegene hebt gevonden waar u lekker mee kunt spelen.

Flash Gokkasten

Slotplaza is niet alleen een goede maar ook een unieke leverancier van online gokkasten, ze zijn namelijk helemaal gespits op online spelers. Er kan geschakeld worden tussen verschillende interfaces, ook kan er gekozen worden tussen een voor- of bovenaanzicht van de gokkasten. Ook de gokkasten van Nedbet zijn gemaakt in Flash en net zo leuk om te spelen als de gokkasten van Slotplaza.