Classic jackpot heeft een professionele en betrouwbare fruitautomaten website. Met een relatief klein assortiment met kasten. Maar de Automaten die ze aanbieden zijn stuk voor stuk van top kwaliteit. De gokkasten Revolution, Classic special edition, Flash, Turboreel, The Game, Turboplay, Reelcash, Reelghost en Mistral zijn allen erg mooi van vormgeving. Je kunt vrij makkelijk en snel spelen. Direct in je browser. In sommige gevallen is het wel nodig dat je Flash geïnstalleerd hebt.

Een van de automaten die je bij Classic Jackpot spelen kunt is de Fruity Looty.

Een van de automaten die je bij Classic Jackpot spelen kunt is de Fruity Looty.

Storten van je speeltegoed

Spelen om echt geld kan makkelijk en is veilig en legaal. Stort je speeltegoed (een minimum overboeking van €10 is nodig) via bijvoorbeeld iDeal of helemaal anoniem met een PaySafeCard. Heb je een bedrag gewonnen op een van de spellen? Dan kun je je winst eenvoudig laten overmaken naar je eigen bankrekening met je IBAN nummer, of op je creditcard.

Direct online spelen

Je kunt  zoals gezegd deze speelautomaten makkelijk spelen in je browser, mits je Flash hebt geïnstalleerd. Storten kan makkelijk en safe met bijvoorbeeld iDeal of Neteller, maar ook via een betaalnummer, waarbij je rechtstreeks via je telefoonrekening kunt betalen en spelen om echt geld.

Probeer Nu